Megbízóink

unionlogo

postalogo

signallogo

avuslogo

marshlogo

corislogo

dekralogo

mapfrelogo

leaseplanlogo

vanameydelogo

Rólunk


Cég név: Expert Unió Kft
Székhely: 1181 Budapest XVIII. ker. Gilice tér 46/b
Cégjegyzék szám: 01-09-733711
Adószám: 13407971-2-43

Társaságunk több min 15 éve, 2005 október 1-én kezdte meg tevékenységét. Országos hálózattal rendelkező független szakértői iroda vagyunk. Célunk az volt, hogy a megbízóinkat gyors pontos és megbízható munkavégzéssel szolgáljuk ki. Cégünk struktúrájából adódóan, a hasonló szakértői irodákkal ellentétben nem kötődünk egyetlen biztosító társasághoz sem. Méretünknél fogva rugalmasabbak vagyunk, gyorsabban alkalmazkodunk a megrendelők változó igényeihez. Az eltelt idő alatt sikerült bizonyítani, hogy elgondolásunk helyes volt és vállalt feladatokat a megrendelőink megelégedésére sikeresen teljesítjük. Tagjaink, sok éves, évtizedes szakmai és kárrendezési tapasztalattal rendelkező műszaki szakemberek, mérnökök, igazságügyi gépjármű szakértők, akik tudásukat illetően mind a biztosítási kárrendezés területén, mind a javítóiparban kellő elismertséggel bírnak. Cégünknél a tulajdonosok aktívan részt vesznek a napi munkában, biztosítva ezzel a legrövidebb átfutási időt, a legalaposabb munkát és a tulajdonosi szerkezetből fakadóan a legversenyképesebb árakat. Társaságunk tagjainak műszaki, szakmai tudásának és a biztosítási kárrendezési területen szerzett tapasztalatainak felhasználásával született meg a magyarországi kárrendezésben elterjedt Crashpert rendszer. Szakmai munkánkra jellemző a mérnöki pontosság és alaposság, melyet udvarias, tárgyilagos, segítőkész hozzáállás kísér, kielégítve a megbízók elvárásait. A színvonalas munkavégzéshez országos lefedettséggel rendelkezünk, valamint rendelkezésre állnak a megfelelő technikai eszközök, hardver és szoftver termékek. (digitális technika, rétegvastagségmérők, Crashpert, Audatex és Eurotax programok) Napokon belül képesek vagyunk csatlakozni a biztosító társaságok kárrendezési rendszeréhez a zökkenőmentes kárrendezés érdekében. Budapesten központi irodánkban ügyfélszolgálatot működtetünk, ahol lehetőség van a személyes ügyintézésre. A piaci igények változása miatt vagyonkárrendezési tevékenységünket 2018 január 1-vel megszüntettük.

Tevékenységeink:


Cégünk fő profilja a gépjárművekhez kapcsolódó kárszakértői, értékbecslési és műszaki szakértői tevékenység, valamint a biztosítási kockázat elemző munka. Vállaljuk megbízóink kárrendezéssel kapcsolatos műszaki és ügyviteli munkáinak végzését, egészen a kárbejelentéstől a kár rendezésére történő javaslatunk megtételéig. A munka minden fázisában szerződéses partnereink hosszú távú üzleti érdekeit képviseljük, szem előtt tartva a megbízási szerződésben vállalt feltételeket és elvárásokat.

Működési területünk:


A szakértői munkát magyarországi lefedettséggel végezzük, de egyedi megbízás esetén lehetőség van külföldi tevékenység elvégzésére is. A megrendelt szemléket el tudjuk végezni telephelyünkön, autójavító bázison vagy tetszőleges, az ügyfél, illetve a megbízó által megjelölt címen.

Ellenőrzési rendszerünk:


A kiváló minőséget a szakmai tulajdonosi összetétel és a megbízók elvárásait tükröző fejlett belső ellenőrzési rendszer szavatolja.

Határidők:


Kárfelvétel Budapesten: a megbízás vételétől számított 2 munkanap Kárfelvétel vidéken: a megbízás vételétől számított 3 munkanap Szakvélemény elektronikus továbbítása: a kárfelvételtől számított 3 munkanap

Terveink:


A vidéki hálózat fejlesztése, a megrendelők igénye szerint tevékenységeink bővítése, korszerűbb tarifa rendszer kialakítása, a technikai és szakmai háttér folyamatos fejlesztése.