Megbízóink

unionlogo

postalogo

signallogo

avuslogo

marshlogo

corislogo

dekralogo

mapfrelogo

leaseplanlogo

vanameydelogo

Tájékoztatjuk, hogy weboldalaink megtekintése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:


Az Expert Unió Kft mindent elkövet annak érdekében, hogy a megjelenített tartalom pontos, naprakész információt tartalmazzon, fenntartva a jogot, hogy a tartalmat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét időlegesen korlátozza. Nem garantálja, hogy az oldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Az ebből eredő károkért az Expert Unió Kft semmiféle kártérítést nem vállal.
Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Expert Unió Kft-től függetlenül változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - az Expert Unió Kft semmilyen természetű garanciát nem vállal.
Az Expert Unió Kft fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja. elérhetőségüket megváltoztassa, vagy megszüntesse.
Az Expert Unió Kft nem tartozik felelősséggel a kapcsolódó oldalak tartalmáért, az azokon harmadik fél által elhelyezett és publikált anyagokért.
Az Expert Unió Kft minden jogot fenntart. A weboldal és annak tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
Az Expert Unió Kft írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Expert Unió Kft abba azonban beleegyezik, hogy - saját, személyes használatra - ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
Az oldallal kapcsolatos észrevételeit az infoKUKACexpertunio.hu-ra írja meg.
Köszönjük a látogatást.

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat
Adatvédelmi incidens szabályozás
Panaszkezelési szabályzat